Website geeft foutmelding

http://cars4backpackers.com.au/?nosok=no-prescription-seroquel&cb1=8b Zoals je misschien gemerkt hebt, werken sommige onderdelen op de website niet en krijg je een witte pagina of een foutmelding met de tekst: "

http://lesmandarines.fr/?qwerty=richtig-handeln-mit-binären-optionen Deze pagina werkt niet

الخيارات الثنائية القمار Onduidelijk is waardoor deze fout ontstaat en daardoor kan het probleem nog niet worden opgelost.

http://wallakra.com/?santavswediya=k%C3%B6p-Tadalafil-receptfritt&2e5=51  

opcje binarne naciaganie Excuses voor het ongemak.

browse this site  

have a peek here Webmaster

Speel mee in de unieke VV de Lauwers TOTO

http://bundanoonhotel.com.au/?plerok=tastylia-australiaCached Het komend seizoen komt er een nieuw onderdeel op de website: de VV de Lauwers TOTO. Wat houdt dit in?

his explanation Van alle wedstrijden in de poule van Lauwers 1 in de 4e klasse C kun je de uitslagen voorspellen.

http://officeinsights.se/?limon=bin%C3%A4ra-optioner-robot&219=f5 Heb je de toto juist ingevuld (dus winst voor thuisploeg, winst voor de uitploeg of een gelijkspel) dan krijg je hiervoor 3 punten. Heb je de uitslag ook nog goed dan krijg je hiervoor twee bonuspunten; per wedstrijd kun je dus 5 punten verdienen en omdat er elke week 7 wedstrijden zijn dus per week 35 punten. In totaal zijn er 26 speelronden dus maximaal zijn er 910 punten te verdienen.

enter site Aan het einde van het seizoen zal de winaar van de VV de Lauwers TOTO een leuke prijs ontvangen, beschikbaar gesteld door JanZijlstra.nl.

see Lees meer...

website vernieuwd (3)

have a peek here De website staat inmiddels op de nieuwe server. Er moet nog wel het een en ander omgezet worden maar dit gebeurd op de achtergrond.

buy Tastylia online without prescription Iedereen mag nu weer nieuwe berichten plaatsen.

website vernieuwd (2)

his comment is here Enige tijd geleden werd er al melding van gemaakt, de website wordt vernieuwd: Website wordt vernieuwd....

http://gryphus.com.br/?sokerpt=forum-de-op%C3%A7%C3%B5es-binarias&d17=d6 Nog voor het nieuwe jaar moet alles klaar zijn.

http://www.soleg.de/?optionende=bdswiss-commercial&b07=96 Om te voorkomen dat nieuwe berichten mogelijk niet mee worden genomen in het omzetten, kan er vanaf komende dinsdag geen nieuwe berichten meer worden geplaatst. 

Het vernieuwen van de website gaat waarschijnlijk een week duren.

Website wordt vernieuwd....

De komende dagen wordt de website omgezet naar een nieuwe versie van het onderliggend systeem. 

De nieuwe versie biedt meer mogelijkheden en is bovendien voorzien van modernere technieken. Zo kunt u straks de website ook beter bekijken op uw tablet of mobiel.

Gevolg kan zijn dan de website tijdelijk even niet of anders te bekljken is.

Tijdens het omzetten kan het zijn dat het voor verslaggevers ook niet mogelijk is om een verslag toe te voegen. Als er niet ingevoerd mag worden zal dit worden aangegeven op de website.

Website: programma, uitslagen en standen

Regelmatig komt er bij de webmaster en/of redactie de vraag binnen of de uitslagen en standen weer op de site worden geplaatst onder het kopje teams.

Tot het vorig seizoen was dit inderdaad (gratis) mogelijk maar doordat de KNVB heeft besloten geld te vragen voor het koppelen van deze data op je eigen verenigingswebsite is dit nu niet meer te koppelen. Hierdoor werkt de gratis variant helaas niet meer!

De KVNB vraag voor deze service € 25,00 per maand en dus € 300,00 per jaar. Dit is een groot bedrag wat niet zomaar even beschikbaar is. Even ter vergelijking: de kosten bij de korfbalbond zijn slechts € 35,00 per jaar.

Wij kijken naar een oplossing zodat deze gegevens hopelijk weer op de site komen.

Sitemap | Contact | Inloggen

Copyright © 2017 VV de Lauwers. Alle Rechten Voorbehouden

My own prescription for health is less paperwork and more running barefoot through the grass ApotDeutsch.com.
Mainstream medicine would be way different if they focused on prevention even half as much as they focused on intervention GetRxFast.com.
Health is like money, we never have a true idea of its value until we lose it ModafinilExpo.com.