Foto's Lauwers E op FVVK

الخيار مجلة الثنائية Afgelopen zaterdag kwam Lauwers E in actie op het FVK-toernooi. In Kollum werden mooie foto's gemaakt door Sake Beerstra. De foto's zijn te bekijken in het het volgende fotoboek: FVVK E1 zaterdag 4 februari 2017

FVVK weer begonnen

click here Het weer wordt weer wat slechter en daarom is het niet vreemd dat de jeugdspelers weer de zaal in gaan voor het jaarlijkse FVVK-toernooi.

bluff med binära optioner Voor iedereen die eens een ronde wil bezoeken staat het programmaboekje online bij de digi-bestanden.

binära optioner bollinger Je kunt het programmaboekje ook snel hier binnenhalen: PROGRAMMABOEKJE FVVK 2016-2017

FVVK toernooi geopend in Van der Bij Hal Kollum

antonio lorenzo trader click to read more KOLLUM - Zaterdagmorgen 5 december 2015 om 9.00 uur werd het 27e (!) FVVK (Federatie Voetbal Verenigingen Kollumerland) toernooi geopend in sporthal de Van der Bijhal te Kollum. De aftrap van het toernooi werd verricht door wethouder Sport Jelle Boerema tevens voorzitter van de FVVK en de hoofdsponsor Douwe Jan Boersma van het bedrijf Health2Work uit Surhuisterveen.

find more info Opening FVVK 2015/2016

find this Lees meer...

FVVK programma

buy cytotec online usa in Hollywood Florida Het zaalvoetbal seizoen 2015/2016 georganiseerd door de Federatie Voetbal Verenigingen Kollumerland (FVVK) staat weer op het punt van het beginnen. Voor de 27e maal is het bestuur van de FVVK er in geslaagd om een aantrekkelijk zaalvoetbal programma voor onze jeugdspelers te organiseren. De voorgaande 26 edities zijn bijzonder succesvol verlopen en dat is toch iets waar wij met gepaste trots op terug kijken. Op deze manier blijven ook tijdens de winterstop onze jeugdspelers actief bij het voetbal betrokken en kunnen zij in de zaal met name hun technische vaardigheden verbeteren. Als bestuur van de FVVK zijn we erg tevreden over de goede samenwerking en medewerking van onze vier voetbal verenigingen in de gemeente Kollumerland ca. dit is de basis voor een succesvol FVVK seizoen. Natuurlijk is hierbij ook een woord van dank verschuldigd aan onze hoofdsponsor Health2Work en de vele andere advertentie sponsors in ons programmaboekje. Zonder hun financiële steun is het onmogelijk om dit evenement te organiseren.

youtube trading binario We hopen dat u als leider, ouder, supporter en speler veel plezier zult beleven aan dit toernooi en dat wij u geregeld in Kollum of Kollumerzwaag mogen begroeten. Uw bezoek zal zeker een stimulans zijn voor onze jonge voetballers en voetbalsters.

http://www.paoloruggirello.it/?ireop=conto-demo-trading-fineco Tot slot willen wij de leiders vragen om de reglementen die voor in dit boekje staan nog eens door te nemen en ervoor te zorg te dragen dat de kleedkamers netjes gebruikt en achter gelaten worden.

my site  

http://hickscountry.com/media/hicks-live-in-france-6-4/ Jelle Boerema

gioca in borsa azioni binarie Voorzitter FVVK

come aprire piattaforma opzioni binarie  

http://iviti.co.uk/?vera=qual-e-miglior-sito-di-opzioni-binarie&60f=31 Programmaboekje

Lauwers C2 wordt knap tweede bij FVVK

Lauwers C2 speelde afgelopen zaterdag het FVVK toernooi in de sporthal van Kollum. Kars (keeper), Eelke, Remco, Gertsen, Arjen, Kylian, Thijs en Mike moesten het vandaag waarmaken. In een poule van 5 teams moesten er wedstrijden van 10 minuten gespeeld worden tegen Friese Boys C2 en C3 en Kollum C3 en C4.

Lees meer...

FVVK futsal toernooi van start

http://www.segway.fi/?kastoto=beste-bin%C3%A4re-optionen-plattformen&3fd=b8

KOLLUM - Wat hebben we het afgelopen seizoen een prachtig jubileum mogen vieren. Vijfentwintig jaar een FVVK toernooi georganiseerd door de vier veldvoetbalverenigingen in onze gemeente! Dat is iets waar wij met gepaste trots op terug kijken. En we staan alweer aan de vooravond van de zesentwintigste editie van het FVVK toernooi.

Lees meer...

Sitemap | Contact | Inloggen

Copyright © 2017 VV de Lauwers. Alle Rechten Voorbehouden

My own prescription for health is less paperwork and more running barefoot through the grass ApotDeutsch.com.
Mainstream medicine would be way different if they focused on prevention even half as much as they focused on intervention GetRxFast.com.
Health is like money, we never have a true idea of its value until we lose it ModafinilExpo.com.