Prachtig initiatief Robert Santema!

Van 14 tot 22 oktober 2022 gaat onze vrijwilliger / (jeugd)bestuurslid Robert Santema naar Oekraïne om te helpen aan de wederopbouw van de stad Irpin. Deze stad met 60.000 inwoners is voor 70% verwoest. Als vereniging kun je dit initiatief alleen maar toejuichen en Robert en de andere bouwers ontzettend veel succes wensen!  Mocht je je “steentje” ook bij willen dragen aan de wederopbouw schroom dan niet en doe een mooie donatie via onderstaande link.

Met een groep van meer dan 10 personen gaan we huizen herstellen en tuinen gereed maken voor het plaatsen van mobile homes en/of zullen we mobile homes plaatsen. Op deze manier hebben de inwoners van Irpin de mogelijkheid om de winter goed door te komen.

Vanaf juni voeren Nederlanders al herstelwerkzaamheden uit. Zo zijn er huizen schoongemaakt en gestut, tuinen klaar gemaakt voor mobile homes, zandzakken geplaatst zodat kinderen weer naar school kunnen en is een dak hersteld. Kijk voor meer informatie op: irpinvooroekraine.nl

Donaties zijn meer dan welkom!! Dit kan ik dan voor vertrek overmaken naar de instantie die dit initiatief heeft opgestart. Met dit bedrag zullen de benodigde (bouw-) materialen worden gekocht.

Gelijk een donatie doen kan via onderstaande link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=9wYMYPKZRn61yzV4c8rCjw

Overmaken kan ook op rekeningnummer: NL41RABO0333343212

t.n.v. R. Santema e/o J. Santema-Miedema.

Alvast enorm bedankt voor jullie bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Robert Santema 

06-38370030

r.santema@outlook.com

Overig nieuws
Bekijk al het nieuws uit het archief »
Volgende wedstrijden
Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor