‘You’ll never walk alone’

VV de Lauwers is opgericht op 25 maart 1955 en bestaat meer als 60 jaar! De voetbalvereniging is onderdeel van SV de Lauwers en omvat ook nog de afdeling korfbal. De naam is afkomstig van het grensriviertje de Lauwers dat ligt tussen de provincies Friesland en Groningen. De voetballers en voetbalsters van VV de Lauwers komen uit de omliggende dorpen uit beide provincies. Momenteel heeft de vereniging tussen 100 en 200 leden.
Seizoen 1999-2000 was het topseizoen voor het eerste herenelftal van VV de Lauwers. Onder trainer Jacob Zwart is het team kampioen geworden en gepromoveerd naar de 2e klasse van de KNVB. Na de promotie in het seizoen 2012-2013 komt het vlaggenschip nu uit in de vijfde klasse van de KNVB.

Damesvoetbal is ook in trek is bij VV de Lauwers. De club heeft al jaren een damesteam en heeft zelfs twee jaar twee damesteams gehad. Dames 1 is in seizoen 2013-2014 kampioen geworden en komt nu uit in de vierde klasse. Naast het damesteam heeft VV de Lauwers nog diverse senioren teams en juniorenteams.

Voetballen is in de omgeving van Warfstermolen, de thuishaven van VV de Lauwers, populair en het streven is dit duurzaam te kunnen blijven ondersteunen!

Volgende wedstrijden