De Lauwers JO9 – VIOD JO9

Frisse maar droge ochtend en beide teams hebben er veel zin in. We spelen 7-7 ivm de kou, zo kunnen de jongens zoveel mogelijk in beweging blijven.

Beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd en er komen een paar mooie acties naar voren, echt weer een leuke wedstrijd om te zien. Na 8 min scoorde Boaz het eerste doelpunt voor de Lauwers.

Daarna heel knap drie keer op de lat geschoten door Robert. Na een mooie voorzet van Remco scoorde Jan het 2e doelpunt. Het is vol op het veld maar er wordt lekker overgespeeld en Robert maakt het 3e doelpunt. Na een ongelukje neemt Sander vlak voor de rust de vrije trap maar helaas net naast. Rust stand 3-0.

Na de rust gaat het team goed van start en na goede druk op de doelman wordt er na een paar pogingen het 4e doelpunt gemaakt door Thijs. Na een mooie voorzet van Robert mist Jan-André helaas net maar in de rebound scoort Boaz de 5-0 en kort er na Sander het 6e & 7e en Boaz zet het 8e doelpunt op z’n naam. Na een handsbal wordt de penalty mooi gestopt door de keeper van VIOD. Na een uittrap van Jan-André scoort Remco de 9-0. Twee corners van Thijs resulteren niet in punten. VIOD maakt na een goede actie 9-1. Na een goede loop actie maakt Jan André de 10-1. De keeper van VIOD krijgt nog heel wat ballen te verwerken maar er wordt niet meer gescoord door de Lauwers.