Dijkstra Toernooi 2018 op 15 en 16 juni

HALLO SPORTVRIENDEN,

Op vrijdag 15 juni wordt voor de 13e keer het Dijkstra Dames Toernooi gehouden en op zaterdag 16 juni voor de 32e keer het Dijkstra toernooi voor de heren. Bij de heren is de zeer grote wisselbeker in handen van Engwierum die vorig jaar In een zeer spannende finale aan één doelpunt genoeg had tegen WKB (Buitenpost). Het was voor de eerste keer dat de Engwierumer-equipe won.
Ook dit jaar wordt er bij de heren weer met 2 poules van 7 teams gespeeld. Raard is dit jaar weer aanwezig hierdoor is WKB afwezig. Bij het dames toernooi op de vrijdagavond wordt er met 7-tallen gespeeld in 2 poules van 4 teams. Titelhouder zijn de dames van All Stars. Op de vrijdagavond zijn er snacks en broodjes in de feesttent verkrijgbaar zo ook op de zaterdag aangevuld met een lekkere hartige soep.
Op vrijdag is ervan af 21.00 uur in de feesttent live muziek met medewerking van disco show “Dream Paradise”. Op de zaterdag is er vanaf 16.00 uur live muziek van disco show “Dream Paradise en vanaf 20.30 uur live muziek van de top cover band “Switch” in de feesttent.

Vrijdag 15 juni

Het 13e Dijkstra Toernooi voor dames

Aanvang: 18:30

Zaterdag 16 juni

Het 32e Dijkstra Toernooi voor heren

Aanvang: 10:30

Vanaf 20:30 is er muziek van de band “SWITCH” en Disco van Dream Paradise

Klik hier voor het complete programma

Overig nieuws
Bekijk al het nieuws uit het archief »
Volgende wedstrijden
Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor