De Lauwers JO11 teleurstellend tegen Gorecht

Met een frisse noordwesten wind werd de aftrap Gorecht tegen de Lauwers genomen. Misschien dat de jongens allemaal op avond voor deze wedstrijd tot laat bij The Voice hadden gezeten of was het de spanning van de Sint die in Dokkum aan zou komen, maar het spel was niet best. Binnen 5 minuten stonden we 1-0 achter van deze ploeg die achtste stond en wij toch al op de tweede plek. We creëerden niet eens serieuze kansen en Gorecht kreeg er steeds meer plezier in.

De verdediging was in ieder geval nog niet wakker en na 8 minuten was het 2-0. Enige paniek ontstond. Deze tegenstander was van tevoren zwaar onderschat. Dan een eerste kans die door het piepkleine keepertje van de tegenpartij werd gered. De Lauwers knokt terug en voor de toeschouwers wordt het toch nog een leuk potje voetbal om naar te kijken. Een tweede schot op doel van Johan gaat helaas over. Dan zorgt Egbert dat het nog net geen 3-0 wordt en kunnen we ons even beraden in de rust.

In de tweede helft speelt de Lauwers een stuk beter. Er zijn over en weer kansen maar bij de Lauwers gaan ze er nog niet in. Het wordt 3-0.

Ondanks dat we vandaag niet scherp zijn wordt het dan toch uiteindelijk 3-1 door Martijn Z. En kort daarna maakt Thomas 3-2. Misschien kunnen we er in de laatste vijf minuten nog een gelijk spel uit slepen en De Lauwers knalt en speelt vlot. Helaas is dit vuur te laat om ons te redden van een nederlaag.

Teleurgesteld, boos en kletsnat mogen de heren gaan douchen.