Stagnatie verbouwing kleedboxen de lauwers

http://thermovolt.se/?selimorno=bin%C3%A4ra-optioner-tj%C3%A4na-pengar&96d=64 Beste vrienden van De Lauwers,

dating channels on telegram  

http://metta-taichi.org.uk/?pycko=is-justin-bieber-dating-madison-beer&f83=ef Hierbij willen we jullie even op de hoogte houden van de verbouwing van de kleedboxen A en B. 

enter In de bouwvak vakantie dachten we heel wat te doen door de plafonds aan te brengen en het schilderwerk aan te pakken. Helaas konden we alleen de plafondschroten en het grond verfwerk doen omdat de installateur nog werkzaamheden aan het plafond en de vloer moest uitvoeren.

http://mohsen.ir/?danilov=ثنائي-خبراء-خيارات-اØتيال Na de bouwvak was de bedoeling dat de installateur die werkzaamheden zou uitvoeren maar in plaats van 3 week vakantie hadden de installateurs 4 week vakantie. In week 36 begonnen ze weer met de werkzaamheden  wat dan ongeveer +/- 1.5 week zou duren waardoor wij de man van de vloeren voor eind week 37 hadden ingepland.

http://www.satamanrontgen.fi/?difiram=bin%C3%A4re-optionen-5-euro&6f1=54 Ook was de bedoeling dat in dezelfde week we met de plafonds zouden beginnen. Maar helaas doordat 1 van hun monteurs geopereerd moest worden en het installateursbedrijf geen mensen voor week 37 kon krijgen is er niks gebeurd en lopen we 2 week achter en is het niet klaar voor de competitie.

http://bundanoonhotel.com.au/?COLLCC=2215988690 De bedoeling is nu dat de installateur eind deze week het werk klaar krijgt en dat we dan de vloeren en plafonds kunnen aanbrengen.  Als alles volgens planning loopt en er verder geen stagnatie meer is kunnen we in week 41 gebruik van de kleedboxen maken. We weten dat het nu wat behelpen is met het omkleden en douchen maar hopen op jullie begrip. Hopende jullie zo voldoende te hebben ingelicht.

her response  

over here M.vr.gr.

online forex trading reviews Het bestuur De Lauwers

Klussers gezocht

http://www.thehorseboxgallery.com/?alfasamec=bin%C3%A4re-optionen-kosten&f96=e5 Voor de onderstaande taken zoeken wij vrijwilligers. Mensen die bereid zijn te helpen kunnen aangeven wanneer en waarmee ze willen helpen klussen. Graag opgeven bij:

internet trading Oedse 0621858508 
Ben 0653969414 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Via WhatsApp mag ook)

discover this Alvast bedankt

binäre optionen news  

De verbouwing gaat los!

Eindelijk is het zover, we gaan los met de verbouwing van kleedkamers A en B en de toiletten in de kantine! Nadat in 2011 (klik hier) kleedkamers C en D zijn verbouwd, zijn nu A en B aan de beurt.

Het realiseren van de financiële mogelijkheden komt mede door de hulp van vele vrijwilligers, de sponsorcommissie en het bestuur, die hier via allerlei acties al een ruim jaar mee bezig zijn geweest.

De plannen zijn nu concreet en al deze week zal de installateur de kleedkamers afsluiten zodat er komend weekend al begonnen kan worden met de sloop. De verbouwing zal voor een groot deel het werk zijn van specialisten, maar er is wel hulp van onze vrijwilligers nodig om hierbij te assisteren.

Dus mocht jij samen met ons de verbouwing een succes willen laten worden, en hiervoor wat tijd vrij kunt maken, horen we het graag! Komende week zal er een lijst met taken en werkzaamheden volgen zodat iedereen kan zien of er iets tussen zit waarvoor hij of zij zich in wil zetten. We hopen op medewerking van onze leden!

Nieuwjaarsreceptie 2017

Uitnodiging! Aanstaande zaterdag 7 januari 2017 houdt de Lauwers haar traditionele nieuwjaarsreceptie in de sportkantine. Aanvang 17.00 uur.

Trainersnieuws

indicatori per opzioni binarie VV de Lauwers en hoofdtrainer Gerlof Kootstra aan het einde van het seizoen uit elkaar.

Gerlof Kootstra heeft na drie seizoen het hoofdbestuur laten weten dat hij vertrekt aan het einde van het lopende seizoen. Hij wil zijn loopbaan voortzetten bij
VV Ternaard. Wij danken Gerlof voor zijn getoonde inzet en voor de prettige samenwerking,
gedurende de afgelopen jaren en wensen hem voor de toekomst alle goeds.
 
 
navigate to this website VV de Lauwers en damestrainer Reinder Wierenga  http://autoinforma.it/index.php?option=com_content per direct uit elkaar.
 
Het hoofdbestuur van VV de Lauwers en damestrainer Reinder Wierenga hebben in goed onderling
overleg besloten om het nog lopende contract tot aan het einde van dit seizoen, per direct te
beëindigen. De chemie om tot een goede samenwerking nu en in de toekomst te komen tussen trainer
en selectie was niet meer aanwezig. Wij danken Reinder voor zijn getoonde inzet en voor de prettige
samenwerking, gedurende de afgelopen jaren en wensen hem voor de toekomst alle goeds. 
 
Het bestuur heeft inmiddels de eerste lijnen uitgezet om de ontstane vacatures in te vullen.

Agenda ledenvergadering 1 december

Uitnodiging voor alle leden voor de jaarlijkse ledenvergadering afd. voetbal VV de Lauwers op donderdag 1 December 2016 in de kantine om 20.30 uur. 

 

 

A g e n d a 

Lees meer...

Sitemap | Contact | Inloggen

Copyright © 2017 VV de Lauwers. Alle Rechten Voorbehouden

My own prescription for health is less paperwork and more running barefoot through the grass ApotDeutsch.com.
Mainstream medicine would be way different if they focused on prevention even half as much as they focused on intervention GetRxFast.com.
Health is like money, we never have a true idea of its value until we lose it ModafinilExpo.com.